Miljøgass analyse og utslippskontroll rapportering

   MILJØGASS ANALYSE
OG UTSLIPPS KONTROLL

NYHET! MCA 500 FTIR, in-situ analysator for utslipp overvåking 

MCA 500 er en In-situ analysator for utslipps overvåking. Systemet er i stand til å analysere flere gasser kontinuerlig og kan enkelt installeres i skorsteiner med diametre av forskjellig størrelser.

MCA 500 benytter en stråle av infrarødt lys DOAS for å påvise og kvantifisere gasser som skal analyseres. Systemet representerer en løsning på gassen, med overvåking i sann tid for mange gassaktige forbindelser som vanligvis finnes i skorsteiner.

Systemet leveres med et bibliotek med over 500 forbindelser å velge mellom.
Takket være en optiske løsning, kan systemet brukes på skorsteiner i forskjellige størrelser.

De andre UV DOAS systemer er begrenset i antall forbindelser som kan oppdages, noe som medfører en høyere pris, ettersom det er nødvendig å installere andre analysatorer basert på forskjellig teknologi, for eksempel laser eller NDIR.

I motsetning til dette er MCA 500 er bare en enkel analysator for å detektere alle forbindelser.
Hovedelementer.  
 • Kontinuerlig utslipps overvåkning
 • FTIR teknologi
 • Forenklet installasjon og bruk
 • Internett-tilkobling til fjern kontroll (remote control)
 • Målbare gasser: O, CO2, NO, NO2, H2O, SO2, HCI, HF, NH3, CH4 
LES MER >>

NYHET! SSTDL 100, semi In-situ gass deteksjon

ETG er stolte av å kunngjøre en ny fleksibel laser diode spektrometri (TDLS) gass analysator, som brukes for måling av gasser som NH3, CH4, CO2, O2 og H2O.

Systemet er basert på en semi In-situ gassteknologi, som er svært egnet innen gassdeteksjon og overvåking i ulike bransjer.

SSTDL instrument serien er basert på en kontaktløs, nær infrarød absorpsjon måling av målgassen. 
Systemene er selvstyrte, er klar til bruk instrumenter med en flow gjennom cellen som er satt opp for utvinnings målinger, men for in-situ installasjon.
Hovedelementer
 • Optisk, kontakt-fri måling
 • Nøyaktig laser-diode elektro optikk
 • Høy selektivitet
 • Rask respons
 • Selvstendig, enkel å integrere
 • Kontinuerlig sensor status overvåking
 • Kalibrerings fri
 • Svært konkurransedyktig priset samt minimalt med vedlikehold.
 • Varm gass måle opsjon, opp til +190°C
 • Digital og analog utgang
 • 10-30V matespenning
LES MER >>

NYHET! Model 1732, oksygen transmitter fra Novatech Controls

Optimal forbrenning,  reduserer drivstoff regningen. Dette hjelper hele verden og fremtidige generasjoner, til å redusere skadelige utslipp av klimagasser. 
Den nåværende høye prisen på drivstoff har bidratt til å redusere nedskrivingstiden for kostnadene ved å installere oksygen overvåking og bensin / luftblanding kontroll. Det er svært fornuftig å vurdere fordelene ved å installere et oksygensystem på forbrenningsprosessen.

1732 serien er svært egnet for bruk i produksjon av aluminium (ovner og avgass kanaler), jern og stål, fyrkjeler, forbrenningsanlegg, diverse ovner osv.
Hovedelementer
 • Inngang: en eller 2 zirconium oxygen prober eller sensorer
 • Interface: RS-480 MODBUD
 • Utgang: 4 programbare alarm releer, 2 isolerte 4-20mA eller 0-20mA, SSR utgang til å rense og kalibreringssjekk av gass magnetventiler.
 • Utvalg av utganger: linjær oxygen måling = 0 til 100%, meget lavt oksygen måling = 0 til 20.000ppm
 • Nøyaktighet: ± 1% av den faktiske avlesbare oksygen målingen, med en repeterbarhet på 0,5%.
 • Temperatur (Ta): -25°C til + 55°C.
 • Matespenning: 100 til 240V AC -6 + 10%, 50 / 60Hz.
 • Dimensjoner: B = 315mm, H = 190mm, D = 110mm
LES MER >>

NYHET! Model 1231 og 1232, In-situ oksygen prober fra Novatech Controls

In-situ Oksygen Analyse for konsentrasjoner så lave som 1 x 10-30% til 100%.
Novatech 1231 og 1232 oksygen prober er laget i Australia og omfarmer forskning og utvikling av en av Australias fremste forskningsorganisasjoner, CSIRO. 
Novatech 1231 og 1232 prober er svært nøyaktige, og har minimal drift (± 1%). Novatech in-situ prober er svært holdbare; velg Novatech 1231 for å analysere gasser med temperaturer under +900ºC (1650ºF), og velg Novatech 1232 for temperaturer mellom +700 ° C og +1400 ° C (1290ºF til 2550ºF).

Novatech 1231 og 1232 sonder, har en meget hurtig respons på endringer i oksygennivået. Med en responstid på mindre enn 4 sekunder, kan potensielt farlige situasjoner unngås, slik som de som forårsakes gjennom oppbygging av farlige brennstoffrike betingelser.

Novatech 1231 og 1232 prober er enkle å installere. Probene er satt inn i røykgassen, eller annet på målepunkt, og den gjengede nippel (1231 har 1,5 "BSPT / NPT; 1232 har 3/4" BSPT / PT) er skrudd til en kontakthylse som er sveiset til prosessen.

Koble probe kabelen til senderen, og du er klar til å måle og / eller kontrollere forbrenningsprosessen. Novatech tilbyr deg sikkerhet i driften. 
Novatech 1732 Oksygen-sender gir hovedbrenneren en sikkerhets sperre. Dette er den eneste pålitelige måten å forebygge potensielt eksplosive situasjoner.

Skulle hovedbrenneren feile og slå seg av, vil sensorens varmeapparat bli strømløs slik at farlige avgasser ikke kan antennes av sonden.
Typiske applikasjoner:
 • Avgassanalyse 
 • Oksygen nivå i kjeler og ildfaste ovner
 • Forbrennings analyse
 • Karbon potensial måling
 • Vanndamp konsentrasjon og duggpunkt måling
 • Inert og sterile emballasjer
 • Generelt industriell bruk
 • Annealing ovner
LES MER >>

NYHET! Fortynnings probe (extractive dilution)

Utvinnings/fortynning teknikken er den mest brukte metoden for kontinuerlig utslipps overvåking av SO2 og NOx. Dette er er også ideellt for bruk i overvåking av CO. 
Kombinert med en zirkoniumoksid sensor er også kontinuerlig måling av O2 er mulig.

Driftsteori. 
Teknikken går ut på å trekke ut en liten prøve fra stabelen, fjerne partikler med et proprietær filter, og deretter nøyaktig fortynning av prøven med ren, tørr luft og dermed redusere duggpunktet for å unngå kondensasjon av vanndamp og syretåke i prøvelinjene. 

Den fortynnede prøven blir så sendt ned i en uoppvarmet navlestreng ledninger til bunnen av stabelen, hvor den blir analysert ved høy-presisjons gassanalysator. 
På grunn av den høye følsomheten til disse analysatorene, betyr dette at fortynning ikke påvirker måle nøyaktigheten. 
Faktisk er nøyaktigheten forbedret i forhold til andre systemer, ettersom vanndampen ikke kan kondensere og fjerne forbindelser som SO2 og NO2.
Hovedelementer
 • Ingen bevegelige deler
 • Null hastighet filter teknikk
 • Prøve transport ved overtrykk
 • Laser boring av kritisk prøveåpning
 • Oppvarmet probe
 • Uoppvarmet transport av prøvetaking
LES MER >>

NYHET! Metan gass analysator for utslipps overvåking i deponi

ETG 6900 kan på en pålitelig og selektivt måte måle metan i lave ppm konsentrasjoner uten behov for hyppige nye kalibreringer.
Den er dermed ideell for studie om utslipp CH4 overvåking i fyllplasser, eller ved "remote-site" applikasjoner ved f.eks miljøforskning.

LES MER >>

NYHET! SME, kontinuerlig utslipps overvåknings systemer (CEMS)

ETG RISORSE E TECNOLOGIA er en leder i utformingen av kontinuerlig utslipps overvåknings systemer(CEMS) for miljøkrav og prosess overvåkings programmer.

Vi har erfaring med svært pålitelig tilpasset CEMS design og og tilbyr et komplett spekter av utslipp overvåking produkter og kundestøtte.

Kontinuerlig Emission Monitoring Systems (CEMS) refererer vanligvis til en pakket system av gass analysatorer, gass prøvetaking system, temperatur, strømning og opasitet skjermer som er integrert med en datainnsamling system for å demonstrere miljø regelverket for ulike industrielle kilder til luftforurensning. Tekniske krav og godkjenning av analyseteknikker for kontinuerlig utslipp overvåkingssystemer finnes i 40 CFR (miljøvern) delen 60 og 40 CFR del 75. Statlige gjennomføringsplaner er basert på USEPA sin reguleringsmyndighet i 40 CFR, eller TUV godkjenning om noen teknisk variasjon finnes fra stat til stat.

Den mest brukte typen kontinuerlig utslipp monitor er en utvinnings CEMS hvori en prøve av gass blir kontinuerlig trukket fra prosessen punkt, filtrert, transportert, kondisjonert og presentert for et gassanalysesystem. Gasskonsentrasjoner måles, registreres og lagres som data. Dataene brukes til å generere rapporter, alarmer eller kontrollere noen aspekter av kundens prosess. Utvinnings systemer tilbyr fordelene av å velge den mest hensiktsmessige analyseteknikk for de ønskede komponenter og konsentrasjonsområder og en riktig utformet system gir fleksibilitet til lett å oppgradere, utvide eller entreprenør omfanget av utslipp analyse.

CEMS er nyttige verktøy i å samle prosessutslippsdata for miljøkravene demonstrasjon og prosesskontroll og optimalisering. Andre typer av CEMS omfatter in-situ og elektrokjemisk celle type overvåkning og kan være passende ved spesielle anvendelser.

En CEMS består av systemets maskinvare, datainnsamling og systemintegrasjon.

En Extractive CEMS hardware består vanligvis av følgende hoved delsystemer:

Eksempel transport og condition
Prøvegassanalyse Datainnsamling, rapportering og systemkontroll
For å nøyaktig overvåke en kilde, må en gassprøve bli presentert for gass analysatorer i tide. Gass analysatorer må imidlertid bli presentert med ren gass for å fungere pålitelig. I tillegg gass analysatorer er intolerant for forurensning av kondensert væske i kilde gass. Kondenserbare vanndamp og partikler kan plugge passasjer og strømningskomponenter, obskure optiske sensorer og linser og forårsake svikt i pumper, ventiler og flyt-meter.

Før presentasjonen av gass analysatorer, prøven gass ofte filtrert og aircondition for å fjerne partikler og fuktighet. Denne fremgangsmåte kan imidlertid ikke endre sammensetningen av gassarter av interesse i den kondisjonerte gassprøven.

Forskjellige teknikker kan anvendes for å filtrere og tilstand prøvegassen avhengig av nivåene av partikler og / eller fuktighet til stede, kreves system responstid, og løseligheten av gass-prøvekomponent-arter av interesse.

Gass som måles: SO2, NO, NO2, O2 og HCL.

LES MER >>
Share by: